Masterclass Cinematography (Documentary)

D.o.P. Adri Schrover heeft tussen 2016 en nu aan 14 documentaires gewerkt. In 2015 won hij een Gouden Kalf voor beste korte documentaire voor “Verboden Vlucht” en hij werkte aan de prijswinnende film “Tussenland”.

Geïnteresseerd in deze masterclass?

23 juni 19:30 – 22:00 uur

EUR 79,50 Normaal

EUR 60,00 Early Bird

DOE MEE

Het zijn maar duitsers

Op de Duitse miilitaire begraafplaats in Ysselsteyn staat in het gastenboek te lezen: ‘Duitse soldaten, niemand huilt om u! Niemand!’ Regisseur Bart Hölscher vraagt zich af of dit waar is.

Kleine en inspirerende klas

Meer Masterclasses

Verboden Vlucht won een Gouden Kalf voor beste korte documentaire

Verboden vlucht

In de zomer van 1983 op een geheime locatie ergens in de DDR probeert het jonge echtpaar Thomas en Gundula Anhalt met hun kinderen naar het Westen te vluchten in een zelfgebouwd vliegtuigje. Hun vluchtpoging wordt verraden, en de ouders worden gescheiden van hun kinderen gevangen gezet in de kelders van de Stasi, de Oost-Duitse geheime dienst.

Koffie inbegrepen…

Masterclasses het hele jaar door

Ontvang meer informatie over het hele programma

Amsterdam Film School